Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO CFORCE 850 XC EPS T3B Homologation

Odaberite boju:

Hunting
Mud
Sand
Snow
Trail
Work
"Traktor" homologacija

"Traktor" homologacija

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

2 GODINE GARANCIJE

2 GODINE GARANCIJE

Najprodavaniji ATV u Europi

Najprodavaniji ATV u Europi

Cjenik This is the list price recommended by the manufacturer. The sale price is below.

10.824 €

9.633 €
(PDV uključen)
Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

CFMOTO CFV 850 XC EPS is one of the newest 2 seats CFMOTO ATVs. The power, maneuverability, comfort and comprehensive features allow it to adapt efficiently on your favorite off-road routes when going out with friends for a walk or a race or for simple utility tasks around the household, farm or cottage, when you have to transport materials or equipment, when you want to work in the field, arrange the garden or clean the snow deposited in the cold season. With a modern and very attractive design, reliable and fully equipped for adventure, CForce 850 XC is ready for adventure.

Features

 • 65 hp V-Twin, liquid cooled 8-valve engine
 • Easy-shift gate system
 • 12-Function digital gauge, w/hours, brightness adjust & voltage
 • CVTech transmission
 • Electronic Power Steering
 • Double A-Arm front suspension, Independent trailing arm rear
 • Ground clearance: 11”
 • 14” alloy wheels, 26 inch radial tires
 • 2” receiver hitch
 • USB & DC power outlet, LED projector beam headlights, & LED running lights
 • 3000lb winch

The colors orange and camouflage cost +100 eur gross.

This vehicle is driven with a category B license.

The price displayed is for the version with T3B homologation (registrable at the town hall).

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije. 

Probna vožnjaKontakt