Sljedeće opcije su obavezne:

Jakna za jahanje CFMOTO

Referencija: 852002-00067
Jakna za jahanje CFMOTO
Jakna za jahanje CFMOTO
Work
30 degree
Do not bleach
Do not dry clean
Do not iron
Do not tumble dry
Drip dry in shade
Wet clean, delicate
235 €
(PDV uključen)
Dostupnost: In Stock
Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

Jakna za jahanje CFMOTO

  • Izrađena od tiskanih Oxford tkanina
  • Vodootporan
  • Visokokvalitetan proces šivanja
  • Ovratnik od flisa s dizajnom pamučne kopče osigurava udobno nošenje
  • S prednjim i stražnjim reflektirajućim trakama
  • Tanak kroj za zaštitu cijelog tijela
  • Odvojiva zaštitna odjeća za ramena, laktove i leđa
  • Struktura od dva dijela, s vodootpornim odvojivim toplinskim međuslojem
  • Dvije podesive retraktorske trake na porubu.

Nedavno pregledani proizvodi

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije.