Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO 450MT '25

Referencija: CF400-8F

Odaberite boju:

5 GODINE GARANCIJE

5 GODINE GARANCIJE

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

6.790 €
(PDV uključen)
Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


 

Opis

CFMOTO 450MT je jedinstveni, snažni i svestrani adventure touring model koji će redefinirati iskustvo vožnje. Vaša karta za neograničena putovanja, ovaj motocikl idealan je za putovanje do destinacija kako blizu tako i daleko, kao i za istraživanje nepristupačnih područja.

Motocikl 450MT nudi snažne performanse i temelji se na platformi sa paralelnim dvostrukim motorom od 449cc. Karakterizira ga vrhunsko inženjerstvo i temeljito je podešen kako bi zadovoljio zahtjeve entuzijasta. Motor proizvodi 32,5 kW pri 8500 o/min i obrtni moment od 44Nm pri 6250 o/min.

Precizno inženjerstvo za udobnu i glatku vožnju, sigurno. 450MT jamči poboljšani odgovor na ubrzanje i smanjene vibracije, pružajući ugodnu vožnju na različitim terenima. Težak je 175 kg (bez goriva) i nudi savršenu ravnotežu između lagane okretnosti i robustne trajnosti.

Premium suspenzije za zavidnu svestranost. Premium KYB komponente ovjesa nude putovanje od 200 mm. 450MT će se bez poteškoća prilagoditi bilo kojem kontekstu, prevladavajući izazove na cesti i izvan nje.

Pažljivo podešena ergonomija pruža prednost pri vožnji po zavojitim cestama s mnogo zavoja, uz održavanje izvrsne kontrole na teškim stazama. Posebna upravljačka poluga i nogari doprinose udobnosti na dugim udaljenostima.

Off-road duh 450MT-a izražava se kroz njegove tehničke sposobnosti, hrabro tijelo i prepoznatljivi stil. Paket uključuje prednje kotače 90/90-21 i stražnje kotače 140/70-18, veliku visinu od 220 mm, podesivi vjetrobran i udobnu visinu sjedala od 820 mm (opcionalno podesiva na 800 mm).

Preklopni stražnji ABS i sustav za kontrolu trakcije (TCS). Stražnji ABS (Bosch) može se deaktivirati putem posebnog gumba na upravljaču. Bosch-ov sustav za kontrolu trakcije može se lako deaktivirati putem korisnički prijateljskog TFT zaslona u boji od 5", koji također nudi Bluetooth povezivost.

Sheme boja: Zephyr Blue, Tundra Grey.

Tehničke specifikacije:

 • Paralelni dvostruki motor, 449cc, 4-taktni, EFI, 43,6 KS
 • Električno pokretanje
 • Maksimalni obrtni moment: 44Nm / 6250 o/min
 • Premium KYB komponente ovjesa, putovanje od 200 mm
 • Moćne disk kočnice
 • Prednja guma: 90/90-21
 • Stražnja guma: 140/70-18
 • Visina od tla: 220 mm
 • Podesivi vjetrobran
 • Visina sjedala: 820 mm
 • ABS
 • TCS - Sustav za kontrolu trakcije
 • Težina: 175 kg (prazan rezervoar)
 • 5" TFT instrument ploča s Bluetooth povezivošću.

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije. 

Probna vožnjaKontakt