Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO 650NK ABS '23

Referencija: CF650-7F

Odaberite boju:

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

5 GODINE GARANCIJE

5 GODINE GARANCIJE

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

6.595 €
(PDV uključen)
Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

Brand CFMOTO postao je poznat po modelima s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene, bilo da se radi o ATV-ima, Side by Side vozilima ili motociklima, a CFMOTO 650NK nije iznimka iz tog pogleda. Njegov motor od 649,3cc, s 2 cilindra u liniji i 8 ventila, razvija 56 KS i održava visoku učinkovitost putem Bosch-ovog elektroničkog sustava ubrizgavanja goriva - motor je montiran na čelični okvir izrađen kako bi se vibracije svelo na minimum, dok su osjećaj udobnosti i poboljšana upravljivost modela pojačani izvrsnim sustavom ovjesa s teleskopskom vilicom sprijeda i konzolnim ovjesom straga. S aspekta dizajna, primjetan je utjecaj motocikala KTM, što se može pripisati bliskoj vezi između njih i CFMOTO-a; stil ovog modela uličnog motocikla kreirao je Kiska Design, koji je radio na većini KTM modela u posljednjih 20 godina. CFMOTO 650NK ima agresivan izgled s sportskim naglascima, dobro oblikovanim sjedalom za potporu leđima i udobnost, i dolazi u dvije varijante boja. Teško je zamisliti da na tržištu motocikala u Rumunjskoj možete pronaći bolji omjer kvalitete i cijene od CFMOTO-a 650NK, a ovaj model je jedan od onih koje ćemo neprestano preporučivati svima koji žele imati ulični motocikl koji ih neće iznevjeriti. U skladu s normama EURO 5.

Tehničke karakteristike:

 • Motor s 2 cilindra u liniji, 8 ventila, 649cc, 56 KS pri 9000 o/min, DOHC
 • Tekuće hlađenje
 • ABS
 • Bosch-ov EFI sustav
 • Hidrauličke kočnice
 • Maksimalni okretni moment od 56 Nm pri 7000 o/min
 • Teleskopska vilica sprijeda
 • Konzolni ovjes straga
 • Rezervoar kapaciteta 17L
 • Visina sjedala 780mm
 • U skladu s normama EURO 5.

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije. 

Probna vožnjaKontakt