CFMOTO TRT, posljednji dan na Abu Dhabi Desert Challengeu

CFMOTO TRT, posljednji dan na Abu Dhabi Desert Challengeu

03.03.2023
CMOTO vozila na četiri kotača moderna su vozila koja su posljednjih godina stekla sve veću prepoznatljivost postižući izvrsne performanse na utrkama svjetske klase. Na primjer, CFMOTO Thunder Racing Team osvojio je 1. mjesto na Balkan Rallyju 2022. Ove godine tim želi ići na poznati Dakar Rally.
 
Abu Dhabi Desert Challenge održava se od 25. veljače do 3. ožujka i dio je Svjetskog prvenstva u reliju. Za CFMOTO TRT, završetak teških relija ne znači samo poboljšanje tehničkih kapaciteta, već i stjecanje iskustva u pobjedi u Dakaru.
„Vožnja s CFMOTO Thunder Racing Teamom“ publici približava ovaj prestižni događaj. CFMOTO TRT vozači natječu se s CFMOTO ATV-ima. CFORCE 1000 Overland moćan je rival i dokazao je snažnu i dosljednu izvedbu tijekom više natjecanja.
 
Sportaši u Abu Dhabiju stigli su do posljednjeg dana utrke, ali ne mogu se opustiti do posljednjeg kilometra. Najduža etapa bila je u četvrtak: više od stotinu kilometara prije starta, a zatim je uslijedilo 308 brzinskih etapnih kilometara. Staza se sastojala od pijeska, dina i isušenih jezera. Prema planu rute između točenja goriva bilo je više od 200 kilometara.
 
Antanas Kanopkinas, nakon što je završio treću brzinsku etapu, izjavio je da mu najviše nedostaje maksimalna brzina quada: "Ova brzinska dionica imala je manje visokih dina i mnogo dionica gdje se moglo voziti maksimalnom brzinom. Maksimalna brzina našeg ATV je oko 80-90 km/h, što je barem dvadesetak kilometara premalo.Motocikli nas prestižu na ravninama, ali onda ih jurimo po težim terenima.Naravno, nije utješno, bilo bi dobro pronaći rješenje za popravak ovog mjesta."
 
Sretno posljednjeg dana Abu Dhabi Desert Challengea!