CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

03.06.2024

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 - mjesto gdje se strast za ATV-ima i motociklima susreće sa zabavom! 


Osim glazbe i vozila, festival koji će se održati na visoravni Faget, Mioveni, nudi vam razne sportske aktivnosti od 14. do 15. lipnja za nezaboravno iskustvo. Tako imate priliku sudjelovati u testnoj vožnji sa svojim omiljenim modelom CFMOTO ATV-a ili CFMOTO motocikla, ali i izbliza se diviti kompletnoj CFMOTO floti!

 


Drugo izdanje CFMOTO DAY-a bit će jedinstven događaj po tome što će ugostiti 300 ATV Parade, najveću ATV paradu u Europi. Oni koji se registriraju za 300 ATV Parade imaju besplatan ulaz na festival. Također imaju priliku osvojiti motocikl CFMOTO 450 CL-C ili ATV CFMOTO CFORCE X4 450S na jednoj od nagradnih igra u sklopu festivala. Osim toga, putnici mogu besplatno ući na festival u prisustvu jahača registriranog za paradu i nije potrebna nikakva druga registracija.

 

Još jedan jedinstveni trenutak ovogodišnjeg CFMOTO DAY festivala bit će inicijativa pokrenuta za podizanje svijesti o prisutnosti motociklista u prometu. „Da se čujemo“ ima za cilj skrenuti pozornost na potrebu sigurnosti i međusobnog poštovanja u prometu. Ovom prilikom POSTAVILI SMO I SVJETSKI REKORD U NAJVEĆOJ MOTO PARADI NA SVIJETU!  Parada počinje na parkiralištu gradskog stadiona "Nicolae Dobrin" u Pitestiju, Arges 15. lipnja (s početkom u 10:00 sati), a krajnje odredište je festival CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, gdje vas očekuju mnogi sati zabave, dobre glazbe vi , najveća imena rumunjske glazbe, prostor za kampiranje, natjecanja i nagrade. Svi sudionici parade i njihovi putnici dobivaju besplatne ulaznice za oba dana festivala. Sve što trebate učiniti je ispuniti prijavnicu za povorku i pri ulasku na festival dobit ćete pristupne narukvice. Postoji nekoliko opcija ulaznica, poput 2-dnevne karte, s VIP pristupom ili bez njega, za dvije ili četiri osobe, kao i mogućnost nabave karte za samo jedan dan, petak ili subotu, ovisno o tome koliko vam vrijeme dopušta.  Ako vam se sviđa ideja o boravku u šatoru, nudimo CAMPING Days Pass - dva dana. U cijenu je uključen i novi šator koji ostaje nakon festivala. Prostor za kampiranje uključuje: WC i tuševe, siguran pristup na temelju narukvice, osiguranje i nadzor. Požurite, u kampu ima još samo 50 slobodnih mjesta!

Za više informacija o ulaznicama posjetite https://cfmotoday.iabilet.ro 

 

Što se tiče izvođača koji će izaći na pozornicu, najavljuje se apsolutno fantastičan line-up: Alternosfera, Carla's Dreams, Emma, ​​​​Parazitii, The Motans i mnogi drugi! Čekamo vas na CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024!

 

 

Morda vas bo zanimalo tudi:

CFMOTO se vratio na vrh proizvođača, timova i poretka vozača

Vozač CFMOTO Aspar tima David Alonso pobijedio je drugu uzastopnu utrku i ima 14 bodova prednosti na vrhu Svjetskog prvenstva. Jake Dixon se s jedanaeste pozicije popeo na treću i osvojio svoje prve bodove u sezoni.  CFMOTO Aspar vozač Dav...

Pročitajte više