CFMOTO Thunder Racing Team osvaja još jedno postolje kući

CFMOTO Thunder Racing Team osvaja još jedno postolje kući

03.07.2024

Tjedni Rallye Breslau završio je tako da su oba vozača CFMOTO Thunder Racing Teama prošla kroz cilj sa solidnim rezultatima.


Posljednji sportski dan, kažu atletičari, nije bio ništa posebno, a glavni cilj bio je svladati 77 kilometara dugu etapu i proći kroz cilj uz održavanje tempa.


“Sjajan, brz i blatnjav dan. Drago mi je da smo došli do cilja - zauzeta su počasna mjesta. Sve je, naravno, moglo biti i bolje. Mislim na mojih nekoliko puta kada sam izgubio stazu i neke kazne koje sam dobio. Ali sretan sam zbog Gaetana - odradio je fantastičan posao na ovom reliju," rekao je Antanas Kanopkinas nakon što je prošao kroz cilj i zauzeo četvrto mjesto prema privremenom poretku.


Još jedan član ekipe, Gaetan Martinez, bio je treći u poretku četveraca prema privremenim rezultatima i donio još jednu medalju na konto ekipe: “Kratak dan danas. Startali smo gotovo zajedno s Antanasom, vozili smo pažljivo da ne pogriješimo i pokvarimo rezultat. Antanas me sustigao na stazi i zajedno smo prošli kroz cilj."


Zajednički prolazak kroz cilj cijelog relija već je postala tradicija CFMOTO Thunder Racing Teama i svojevrsni simbol jake ekipe koja cijeni timski rad.

Nakon završetka jednog od najvećih europskih off-road rally izazova, sportaši kažu da će imati malo vremena za odmor prije sljedećeg starta. A ova je već za tri mjeseca - momčad će se skoro vratiti tamo gdje je krenula ove sezone - u pustinje. Istina, ovoga puta ne na Arapskom poluotoku, već u Maroku, gdje će se tjedan dana natjecati najjači svjetski atletičari.

 


CFMOTO Thunder Racing Team osvaja još jedno postolje kod kuće

Morda vas bo zanimalo tudi:

Alonso povećava svoje vodstvo petom pozicijom

David Alonso iz CFMOTO Aspar Teama do kraja se borio za postolje. Jake Dixon završio je četvrti nakon povratka od pet pozicija. Mladi Kolumbijac završio je sjajan povratak na petu poziciju na DutchGP. U utrci je uspio napraviti korak naprijed...

Pročitajte više