2023 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL savršeno vozilo za uživanje u dinamičnom iskustvu

2023 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL savršeno vozilo za uživanje u dinamičnom iskustvu

24.01.2023
CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL 2023 je savršeno vozilo za uživanje u dinamičnom iskustvu na svakoj terenskoj vožnji. Ovaj sportski SSV donosi čitav niz ažuriranja, uključujući novi dizajn eksterijera, 14-inčne aluminijske naplatke, poboljšana sportska sjedala i neovisni stražnji ovjes s dvostrukim A-kracima za podizanje upravljanja na neravnom terenu na višu razinu.
 
Što se tiče pogonskog sklopa, CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL side-by-side temelji se na tekućinom hlađenom 800cc SOHC 8-ventilskom 4-taktnom V-Twin motoru s ubrizgavanjem goriva koji može generirati 62 konjske snage. Vozači uživaju u prednostima automatskog mjenjača CVTech P/R/N/H/L i zaključavanja 2WD/4WD/4WD.
 
 
Što se šasije tiče, Trail SSV ima neovisni dvostruki ovjes s A-krakom sprijeda i TTA ovjes straga, s podesivim amortizerima s plinskim punjenjem. Paket upotpunjuju snažne hidraulične disk kočnice. Hod ovjesa je poboljšan, povećan za 26 mm (na 255 mm) sprijeda. Hod stražnjeg ovjesa je 300 mm. Dulji međuosovinski razmak (254 mm) pruža iznimnu stabilnost, zadržavajući pritom legendarnu agilnost u zavojima.
 
Širina od 50 inča pogoduje vožnji na najužim stazama, što ovaj side-by-side čini idealnim partnerom za vožnju tehničkim i zavojitim planinskim stazama. Vozač također uživa u prednostima EPS servo upravljanja. Svjetla za maglu visokog intenziteta i LED prednja svjetla svijetle tvoj put u tamnim noćima.
 
 
Još jedan vrhunac je 5" digitalna ploča s instrumentima koja usvaja potpuno novi UX dizajn. Novost također dolazi u obliku zaslona s različitim shemama boja i korisničkog sučelja, uz dva dostupna načina rada snage, SPORT i NORMAL. Vozač ima standardnu Bluetooth vezu za primanje poziva i obavijesti. Moderni putnici u kabini cijenit će robusnija 1/2 vrata, podesiva sportska sjedala i sigurnosne pojaseve u 3 točke.
 
Ostale standardne značajke: ROPS-certificirana kabina, kuka za vuču, 26-inčne gume, produženi branik, vitlo, nerf šipke, branici, vjetrobransko staklo, stražnji prtljažnik, aluminijski krov, komplet za disanje i audio sustav.
 
Dostupne opcije boja: Galaxy siva, Nebula crna, kraljevsko plava.