SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - glavne karakteristike

SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - glavne karakteristike

14.07.2023

ZFORCE 950 SPORT je najnoviji član CFMOTO sportske side-by-side linije, koji se odlikuje naprednim dizajnom i performansama koje su vodeće u klasi, vrhunskim komponentama i nevjerojatnom vrijednošću u kompaktnom i sveobuhvatnom pakiranju.

Dinamička evolucija. Ovaj CFMOTO SSV dizajniran je za pomicanje granica do krajnjih granica čistim startovima i sigurnim slijetanjima. Zadržao je 4-taktni, tekućinom hlađeni V-twin motor od 963 cc od svog prethodnika i ima EFI, elektroničko ubrzanje i CVT mjenjač, podešen da daje više snage za nepredvidive terenske avanture pune adrenalina. Motor razvija maksimalnih 85 KS. Vozač se može odlučiti za jedan od dva načina rada (Sport/Normal) ovisno o potrebama.

ZFORCE 950 SPORT odlikuje se dinamičnim dizajnom s agresivnim i mišićavim linijama, što ukazuje na to da se radi o vozilu s 4x4 spremnim za sve prepreke na raznolikom terenu. Postavka ovjesa je nova i osigurava glatku vožnju i povećane performanse. Manevriranje je poboljšano, što omogućuje 0,5 metara čvršće zaokrete. EPS dual-mode servo upravljač dolazi standardno, pridonoseći udobnosti na velikim udaljenostima. Podesivi ovjes s dugim hodom sprijeda i straga prednost je na neravnom terenu koji je teško pristupačan. Stražnji ovjes Quadlink i krutost klackalice osiguravaju veću stabilnost pri velikim brzinama i veću udobnost. Ovjesi se mogu podešavati "u hodu", bez alata.

5" TFT višenamjenski zaslon, s izbornim korisničkim sučeljima i trakom zaslona koja mijenja boju prema informacijama o putovanju. Standardna Bluetooth povezivost omogućuje obavijesti o pozivima.

 

Dva pretinca za pohranu sa svake strane konzole nude ukupni kapacitet od 18 litara. Prtljažni sanduk na stražnjoj strani s poklopcem nudi kapacitet skladištenja od 158 litara. 150 kg nosivosti za duže avanture ili ekspedicije u dvoje.

Standardni paket upotpunjuju RIDEVISION LED svjetla, vitlo od 1587 kg, krov, branici...mnoga oprema koju drugi proizvođači bočnih vozila ostavljaju za aftermarket.

 

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT dostupan je u sljedećim opcijama boja: Tundra siva/Nebula crna/Lava narančasta.


Možete računati na sportski SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT za dinamičnu i adrenalinsku vožnju.