2023 CFMOTO 700MT

2023 CFMOTO 700MT

16.06.2023

CFMOTO 700MT donosi radost slobode i istraživanja. To je moderan motocikl koji budi avanturistički duh među vozačima kako bi otključao nove granice. Na sjedalu ovog touring bicikla možete otkriti ljepotu i uzbuđenje svijeta kao nikada prije. CFMOTO 700MT temelji se na provjerenoj platformi motora, 693cc dvocilindrični redni motor hlađen tekućinom, koji nudi maksimalnu snagu od 55KW@8500rpm i maksimalni okretni moment od 68Nm@6500rpm. Omogućuje bolji okretni moment pri maloj brzini, dok pruža Sport/Eco načine rada i intervenciju elektroničkog sustava za glatko iskustvo vožnje.

Što se tiče dizajna, primjećuje se spremnik za gorivo oštrijih linija i bočni štitnici krila koji naglašavaju mech stil. S optimizacijom modeliranja svjetla, dizajn višelinijskih svjetala je agresivniji, dok je svjetlina poboljšana kako bi bolje pokrivala cestu.

Što se tiče upravljanja, ovaj CFMOTO motocikl dolazi sa 140 mm hoda prednjeg ovjesa naopako kako bi pružio snažno i udobno iskustvo. Dvostruki disk prednje kočnice, čeljust s 2 klipa i ABS sustav rade zajedno kako bi poboljšali sigurnosne značajke, što znači da vožnja nikada nije bila pouzdanija.

Što se tiče inteligencije, novi 5-inčni TFT zaslon podržava jednostavnu projekciju zaslona. Originalna dva USB utikača tipa A prilagođena su jednom tipu A i jednom tipu C kako bi zadovoljili potrebe različitih mobilnih uređaja.

Ostale značajke uključuju: široki jastuk sjedala, spremnik goriva od 18 L, prednju i stražnju standardnu R17 CST gumu. Vozač može odabrati dodavanje opcijskih bočnih kutija i odbojnika.


CFMOTO 700MT ABS 2023 donosi vam slobodu istraživanja bez ograničenja i bijeg iz grada u uzbudljive avanture na velikim udaljenostima.