Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO UFORCE 1000 T1B Homologation "23

Odaberite boju:

Hunting
Mud
Sand
Snow
Trail
Work
"Traktor" homologacija

"Traktor" homologacija

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

2 GODINE GARANCIJE

2 GODINE GARANCIJE

Cjenik

17.934 €

16.678 €

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

CFMOTO UForce 1000 side-by-side comes equipped with a powerful 1000cc, 79 hp V-twin engine. It will offer the pilot and the passengers an exhilarating off road ride. Designed to accomplish even the toughest work tasks on difficult terrain. 

Features: 

 • Engine type: V-Twin cylinder, Liquid cooled, 4-stroke, SOHC, 8-Valve
 • Displacement: 963 cc
 • Max Power: 79 HP @ 7000 RPM
 • Three passenger bench seat
 • Multiple large volume & enclosed storage bins
 • High capacity cargo dump box
 • “Drive-by-wire” electronic throttle = smooth operation
 • “Gullwing” front A-Arms for maximum ground clearance
 • High Intensity LED projector headlights
 • LED running lights & tail lights
 • Front receiver hitch
 • Roof & full skid plates

Accessories included in the standard price: seat belts, roof, winch, aluminum rims, tow ball, EPS power steering.

This vehicle is driven with a category B license.

T1b homologation (registered at the town hall).

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije. 

Probna vožnjaKontakt