Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO ZFORCE 950 Sport

Odaberite boju:

Hunting
Sand
Snow
Trail
Work
Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

"Traktor" homologacija

"Traktor" homologacija

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

2 GODINE GARANCIJE

2 GODINE GARANCIJE

15.746 €
(PDV uključen)
Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

ZFORCE 950 Sport potpuno je novi igrač u CFMOTO asortimanu bočnih sportova. Vjeran svom prepoznatljivom i naprednom dizajnu, nudi vrhunske performanse, vrhunske komponente i izvanrednu vrijednost u kompaktnijem pakiranju. Dopustite svojim osjetilima da se vinu do novih visina i učinite današnji dan svojim trenutkom.

Standardne karakteristike:

  • Motor: V-Twin, s rashladnom tekućinom
  • Mjenjač: automatski CVTech P/R/N/H/L
  • Prednji ovjes: Neovisni dvostruki A-Arm
  • Stražnji ovjes: Neovisan, dvostruki A-krak
  • Hidraulične disk kočnice.

Prikazana snaga je konstruktivna snaga koju je deklarirao proizvođač i može se razlikovati od odobrene, koju je vozilo razvilo kao rezultat tvorničkog ograničenja snage, kako bi se poštivala regulativa na tom području. Za više detalja pogledajte ovdje.

 

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije. 

Probna vožnjaKontakt