Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO CFORCE X4 450S T3B Homologation

Odaberite boju:

Hunting
Mud
Sand
Snow
Trail
Work
"Traktor" homologacija

"Traktor" homologacija

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

2 GODINE GARANCIJE

2 GODINE GARANCIJE

Najprodavaniji ATV u Europi

Najprodavaniji ATV u Europi

Pitajte nas za cijenu!

Pogledajte slične proizvode prema:

Cijena

Marka

Najnoviji

Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

CFMOTO CForce 450S is the most affordable ATV in the CFMOTO 2023 lineup and comes equipped with a 400cc, 4-stroke, single-cylinder engine capable of 31 hp, powerful enough to help you smoothly overcome obstacles on the trail. In addition, the vehicle comes with a CVT automatic transmission with the option to switch between 4WD and 2WD as required, independent double wishbone suspension and hydraulic brakes.

All this is complemented by a modern and attractive design, making the CFMOTO CForce 450S a perfect choice for those ready to enter the world of off-road sports as well as for veterans. Load capacity: 240 kg.

Colours: Sky Blue, Hunter Green, Lava Orange.

Price includes: Winch, Board Wheels, CVTech Clutch, Shield, Board Trunk

Technical features:

  • 1-cylinder, 4-stroke, 400 cc, 4-valve, SOHC, liquid-cooled, EFI injection engine.
  • 31 horsepower
  • CVTech P/R/N/H/L automatic gearbox
  • 2WD/4WD with 4WD lockable differential
  • independent front suspension, double A-arm
  • independent rear suspension, double A-arms
  • adjustable oil shock absorbers
  • hydraulic disc brakes.
  • Orange, camouflage and grey colours cost +100 eur gross.

This vehicle can be driven with a category B licence.

The promotional price shown is for the version with T3 homologation (registration at the town hall).

The power shown is the power declared by the manufacturer and may differ from the homologation power developed by the vehicle due to the factory power limitation in order to comply with the regulations in this field. For more details see here.

 

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije.