Sljedeće opcije su obavezne:

CFMOTO 800MT Touring '23

Referencija: CF800-5 TOURING

Odaberite boju:

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost plaćanja na rate

Mogućnost leasinga

Mogućnost leasinga

5 GODINE GARANCIJE

5 GODINE GARANCIJE

Mogućnost vanjske fakture

Mogućnost vanjske fakture

Pitajte nas za cijenu!

Pogledajte slične proizvode prema:

Cijena

Marka

Najnoviji

Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku   Imaš li pitanje? Ostavite nam poruku

Slike proizvoda prikazane na stranicama su prezentacijskog karaktera i mogu se na bilo koji način (boja, izgled i sl.) razlikovati od slika isporučenih proizvoda, mogu predstavljati manja odstupanja od slika i opisa prikazanih na stranicama.

* Ponude su dostupne dok traju zalihe


Opis

CFMOTO 800MT Touring 2022. pouzdan je motocikl kategorije touring za svakodnevnu gradsku vožnju, kao i za duge vožnje. Dvocilindrični motor razvija do 91 KS. Vozaču pomažu sportski/kišni načini vožnje te elektronički gas. Kočnice s dvostrukim prednjim i jednim stražnjim diskom, J. Juan, 320 mm odnosno 260 mm, pružaju vrhunsku moć zaustavljanja u svim uvjetima. ABS sustav kao standard. Paket uključuje magneto stator od 350 W, LED prednje svjetlo, LED stražnja svjetla, LED pokazivače smjera i svjetla za maglu, USB+12 V DC, 7-inčnu TFT instrument ploču.

Zbroj visokih tehničkih atributa daje modelu 800MT povećane mogućnosti putovanja, tako da će strastveni vozači uživati u snazi, udobnosti vožnje na velikim udaljenostima i upravljivosti.

Što se tiče šasije, CFMOTO 800MT oslanja se na prednji ovjes s KYB obrnutom teleskopskom vilicom s poboljšanim odzivom. Duljina prednjeg hoda iznosi 160 mm, što zadovoljava zahtjeve avanturističke vožnje. Prilagodljivi stražnji ovjes, duljina hoda 150 mm. Postavka ovjesa pogodna je za vožnju po raznolikom terenu, dajući vozaču više samopouzdanja u suočavanju s izazovima s kojima se susreće na stazi. Vilice su zaštićene plastičnim štitnicima integriranim u poklopac prednjeg kotača.

CFMOTO 800MT ima spremnik kapaciteta 19 litara s trodimenzionalnim dizajnom koji omogućuje dobru stabilnost pri vožnji i s visokog i iz sjedećeg položaja. Ovaj touring model kineske marke dolazi opremljen originalnim sigurnosnim branicima za zaštitu pri sudaru, a koji su u skladu sa standardom. Branici su jedinstveno integrirani u prednji dizajn karoserije, dajući karakterističan i veličanstven izgled te istovremeno štiteći spremnik i prednji i središnji dio karoserije.

ABS sustav u zavojima osigurava maksimalnu stabilnost i prianjanje, uključujući i situacije naglog usporavanja. Uz dvosmjerni quickshifter (brzi mjenjač), vozač spojku treba upotrebljavati samo za pokretanje ili parkiranje. Prebacivanje iz jedne brzine u drugu brzo je i bez napora, što omogućuje usredotočen doživljaj vožnje.

Tempomat. Kada je brzina veća od 40 km/h i iznad 4. stupnja prijenosa, vozač se može prebaciti na tempomat i upotrebljavati tipke RES i SET za povećanje, odnosno smanjenje brzine. Najveća brzina (tempomat) postavljena je na 120 km/h. Uz pomoć tempomata, vozač može održavati fiksnu brzinu bez ubrzavanja. Tempomat smanjuje umor tijekom vožnje na dugim udaljenostima i može smanjiti nepotrebne promjene stupnjeva prijenosa. Također poboljšava učinkovitost goriva.

Vozač može provjeriti tlak u gumama u bilo kojem trenutku tijekom vožnje, otkrivajući sva odstupanja. Vozač može prilagoditi tlak u gumama kako bi odgovarao različitim terenima kojima vozi.

CFMOTO 800MT Touring opremljen je cross-spoke naplatcima koji pružaju dobru otpornost na udarce. Također imaju tu prednost da smanjuju težinu kotača. Tijekom vožnje kotači sa šiljcima mogu se dobro nositi s težim uvjetima na cesti. Lako ih je popraviti u hitnim slučajevima.

Neravni i grubi tereni mogu uzrokovati probleme. CFMOTO 800MT ima stabilizator koji pomaže motociklu da ostane stabilan na neravnom terenu sa šljunkom ili korijenjem. U slučaju udaraca, vozač će osjećati manji umor u području ruku.

Aluminijski spremnici za pohranu imaju ukupni kapacitet od 63 litre (35 litara i 28 litara) i otporni su na vodu i prašinu. Unutrašnjost je otporna na ogrebotine. Kutije za pohranu montirane su na stalak i lako se uklanjaju.

CF-SC klizna spojka poboljšava doživljaj prebacivanja iz jedne brzine u drugu uz potpunu sigurnost i udobnost.

Tehničke značajke:

 • Redni dvocilindrični motor, zapremnine 799 cm3, hlađen tekućinom, EFI, osam ventila, DOHC, 91 KS
 • Sportski/kišni načini vožnje
 • elektronička kontrola gasa
 • prednje kočnice: dva diska, 320 mm
 • stražnje kočnice: jedan disk, 260 mm
 • ABS
 • LED prednja svjetla
 • magneto stator od 350 W
 • 7-inčni TFT digitalni zaslon
 • USB utor + DC utičnica od 12 V
 • visina 825 mm
 • Spremnik od 19 L
 • boja: Twilight plava.

 

Možete kupiti set bočne i gornje kutije po cijeni od 1700 EUR (s uključenim porezima)

Povijest CFMOTO

Tvrtka Zhejiang CF Moto Power ima sjedište u Hangzhou, oko 1,5 sat vožnje od Šangaja. Tvornica CFMoto specijalizirana je za izradu vodom hlađenih motora zapremnine od 125 cm3 do 800 cm3, motocikala, skutera, ATV vozila i SxS vozila. S više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tvrtka CFMoto ističe se u proizvodnji proizvoda koji uključuju vrlo naprednu tehnologiju i tržišni je lider u Kini.  

Godine 2009. tvornica CFMoto osvojila je titulu tehnološki najnaprednije tvornice s proizvodnim kapacitetom od 800.000 motora i 600.000 vozila. S vrlo dobrom distribucijskom mrežom na globalnoj razini, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji, Novom Zelandu i Africi, tvrtka CFMoto postala je poznata i prepoznata kao tvrtka koja uvijek poziva na inovacije i koja se nastoji razlikovati od drugih. Kompetitivna prednost proizlazi iz stalne potrage za inovacijama tijekom zadnjih 20 godina. Tim od tisuću stručnjaka omogućio je da tvrtka CFMoto uživa održiv i zdrav razvoj, osiguravajući time njegovu vodeću poziciju. 

Tvornica CFMoto razvila je više od 12 modela i proizvela pet vrsta tekućinom hlađenih motora, za koje posjeduje licenciju. Tvornica CFMoto posjeduje certifikat ISO9001:2000, koji zahtijeva da svi proizvodi moraju proći test od 20.000 km, a za potvrdu jamstva kvalitete posjeduje certifikate EEC, EPA i DOT. 

CFMoto uvijek traži partnere iz cijeloga svijeta, pazeći pritom da ih ništa ne skine s njihove trenutačne prve pozicije.